Wij vieren feest!

01-03-1999            01-03-2024

Deze week is het 25 jaar geleden dat ik de kapsalon opende aan de Hessenweg. Na een maand inkopen doen, schilderen, afwachten en knippen bij Jenn heeft mijn lieve Tante Nel op 1 maart 1999 de kapsalon geopend. Super trots liep ik daar rond met mijn ouders, Reindert, familie en zelfs Marja was er al bij! Na 2.5 jaar kwam Ellen als jong aanstormend kapperstalent ook bij ons werken. Veel klanten weten vast nog wel dat Karin meegekomen is vanaf de overkant  en dat Jantien ook bij ons heeft gewerkt. Na 5 jaar hard werken hebben we de kapsalon een enorme verbouwing gegeven. Ik weet nog dat we een super toffe appeltjes groene muur hadden en dat we geweldige reacties kregen. Iedereen vond het mooi, prachtig en hip! super leuk om te horen natuurlijk maar ik krijg nog steeds een glimlach op mijn gezicht van de opmerkingen: “verkoop je ook zonnebrillen” en “gelukkig kun je het zo over schilderen wanneer je het zat bent, echt waar ik vind het goud 🙂
Voor stichting Haarwensen hebben we met het 15 jarig bestaan heel veel vlechten afgeknipt, het streven was 15 vlechten maar uiteindelijk hebben wij ruim 30 vlechten kunnen opsturen, super dat we samen deze actie hebben kunnen doen met veel animo en een gezellige borrel met iedereen achteraf.
Na 18 jaar deed de mogelijk zich voor om te verhuizen, met veel plezier hebben we in 2017 het pand op het C.M. de Vorplein mogen betreden. De afgelopen dagen ben ik door vele foto’s, krantenknipsels rouw/ trouw en geboortekaartjes heen gegaan en wat hebben we dan veel meegemaakt met elkaar! Van heel veel telefoontjes op met name dinsdag-ochtend en de vele bezoekjes omdat je nou eenmaal op de fiets een afspraak bij de kapper ging maken, een heuse kaartenbak maakte plaats voor een klantenkaart in de computer, van een papieren agenda naar een agenda in de pc en toen kwam het on-line afspraak maken, super spannend maar één van de beste beslissingen ooit, toch?!
Nog elke dag geniet ik van de ruimte, het heerlijke licht in de zaak en ben ik blij en dankbaar dat we jullie mogen ontvangen!
Zonder mijn geweldige partners in crime Marja en Ellen ben ik natuurlijk niks dus lieve Meiden BEDANKT voor het zijn wie je bent! Terug kijken is leuk maar we gaan weer door en daar hebben we nieuwe inspirerende meiden nodig en wij zijn super blij met onze nieuwe topper Iris.
De komende maand vieren we ons jubileum met een “touch up” van de zaak en het komende weekend (1 & 2 maart) een toffe actie ism KEUNE, doe er je voordeel mee! We hebben leuke cadeautjes en zoals altijd wanneer er feest is: lekkers bij de koffie! Wees welkom ook voor alleen het kopje koffie.
We hopen je snel te zien.

Ook namens Marja, Ellen en Iris

Lieve groet Marieke