Laten we gewoon weer gaan werken!

Eindelijk is de dag aangebroken waar we naar hebben uitgekeken! Morgen 15 januari mogen wij onze lieve leuke ondeugende en gezellige klanten weer zien – wow wat hebben we jullie allemaal gemist!  Wij zijn super om jullie te kunnen verwelkomen en te mogen doen waar wij van houden! Na wat een gekke tijd is geweest voor ons allemaal, weten we dat iedereen is getroffen door de lockdown, sommige op kleine manieren en andere enorm hard.

Wij staan voor je klaar om je te laten genieten van een beetje rust in deze lastige tijd in een vriendelijke en liefdevolle omgeving. We horen graag hoe jij je tijd die je niet bij ons kon zijn positief hebt ingevuld, nieuwe intresses, tijd met familie en misschien wel veranderingen in jouw leven. Vanaf zaterdag gaan we knallen, binnen de mogelijkheden die de overheid ons geeft doen wij onze uiterste best je zo goed mogelijk te helpen en om jou een mooie coupe te kunnen geven hebben wij tijd nodig hierdoor moet je soms iets langer wachten maar dan ben je wel op je mooist 😉

Voor nu: F$%* COVID-talk, we gaan door! We willen je horen lachen, genieten van elkaars gezelschap en vooral vooruit kijken- laten we samenweken om een positieve salon ervaring te creëren.

stay safe en tot snel

Liefs MARIEKE, MARJA & ELLEN