Spannend!

Zal het echt zo zijn? Krijgen we DINSDAG te horen dat we na 11 weken eindelijk weer open mogen? Super fijn! Maar ook spannend.

Er borrelt ook een beetje paniek op. Ik weet nog dat ik de vorige lockdown een beetje OVERVALLEN was door de hevigheid van alles, maar na een dag werken was het weer heerlijk vertrouwd.

Toch overvalt het me af en toe, wetende dat het gevoel van rust en uitgerust zijn binnen no time weer weg is. En het zoveel ‘moeten’ best een aanslag op je alles is.

En toch heb ik MEGA VEEL ZIN om weer te starten! Want echt, Ik ben een leukere Marieke wanneer ik lekker druk ben. Mooie en blije mensen maken, dat maakt mij! Maar ik ben ook blij met het positieve van wat deze tijd brengt. Genieten van het niks doen, sleeën en schaatsen vorige week en de zon mijn gezicht laten kleuren deze week 💖

Samen met Marja, Ellen en Laura zetten we de puntjes op de i en zijn WIJ er klaar voor om jou te ontvangen.

Tot snel

Liefs Marieke