by marieke kapsalon welkom

Welkom op onze nieuwe site!

We hadden de kick-off van onze nieuwe website iets anders voorgesteld maar het is niet anders, dus….

WELKOM OP ONZE NIEUWE SITE!

Een online kijkje in onze salon en we hopen je natuurlijk snel in onze salon te kunnen en mogen ontvangen. Het is voor iedereen een lastige tijd, hoe lang duurt het nog… voordat mijn kinderen weer naar school mogen? Wanneer zie ik mijn ouders andere familie of vrienden weer? Kan ik voorlopig nog naar mijn werk, of zoals bij ons: Wanneer mag ik weer aan het werk?

En als de Salon dan open mag, waar moet ik op letten? Wat moet ik aanschaffen en hoe gaan we voor ons als kapster en voor u als klant veilig aan het werk, met de gebruikelijke gezelligheid en de tijd die we voor jou nemen zoals je van ons gewend bent. Dit is waar wij als team mee bezig zijn geweest, nadenken, samen praten, protocollen schrijven en online trainingen volgen.

Nu is het wachten op premier Rutte! Elke persconferentie duimen 🤞 voor goed nieuws want Wij zijn er klaar voor! Wij missen onze klanten, de gesprekken en het ‘mooi haar’ maken! Intussen proberen wij in contact te blijven via mail en deze toffe nieuwe website!

Liefs Marieke

#weesliefvoorjehaar #zorgvoorelkaar #blijfpostitief #blijfgezond