Dank voor alle lieve berichtjes en hoe het nu gaat

Wat een geweldige periode hebben wij achter de rug. Zo veel medeleven en lieve berichtjes die we hebben gekregen. Het voelt heel waardevol en deze rare tijd. COVID19 houdt ons in de greep en beperkt ons in onze vrijheid, en we moeten er altijd rekening mee houden, dat is lastig. Maar we zijn op de goede weg in ieder geval voor nu!

Vanaf het moment dat premier Rutte vertelde dat de kapsalons weer open mochten stond bij ons de telefoon roodgloeiend en hebben we sinds dien mega veel haar geknipt. Wat hebben we een leuke creaties voorbij zien komen en wat is het leuk om te horen dat wat wij doen er zo makkelijk uitziet. Want als je dan het haar omhoog trekt en wilt knippen is dat toch wel heel moeilijk. Wij vinden de pogingen erg dapper!

In de salon hebben we ruime plekken gecreëerd en willen we ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt en willen we alles bespreekbaar houden, dus wil jij dat wij met mondkapje werken? Mail ons en we regelen het. We hebben extra tijd gepland waarin we extra kunnen schoonmaken. Bij de deur blijven we vragen hoe het met gezondheid gaat en als je thuis al twijfelt? Bel ons en we verplaatsen de afspraak graag.

Het zal nog even duren voor alles weer is zoals het was, maar dat geldt natuurlijk voor alles en iedereen. Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen tijd in de zaak is geweest en zijn volledige medewerking heeft verleend met de maatregelen die wij hebben moeten doorvoeren. Het was spannend maar met jullie medewerking is het prima te doen.

Voorlopig blijven we handen wassen in de keuken en houden we zo veel mogelijk afstand als we niet knippen of kleuren!

DANK JULLIE WEL VOOR HET GEDULD, VERTROUWEN EN MEDEWERKING.

Liefs Marieke